top of page

Een community van 
betrokken toezichthouders
en commissarissen
met het commitment
om te versnellen

Community of action

It's up to us gaat verder dan een levendig initiatief waar je je door laat inspireren. We zijn een community of action met het doel om impact te creërenWij leveren de zuurstof om de sparks te verdiepen en te versterken en om een vuur te laten branden.


Leden van de community hebben het commitment om een zichtbare en effectieve rol in de transitie te vervullen. En om zich actief in te zetten voor de community.


Raken

It's up to us helpt versnellen over de lijn van persoonlijk leiderschap. Want alleen mensen zetten en houden iets in beweging. 


Opstaan om een ander geluid te laten horen, blijven staan als het spannend wordt, mensen zelfverzekerd meenemen in dat wat er moet gebeuren in de transitie. Dat vraagt een sterk innerlijk vertrouwen en een vastberadenheid. Die is er, als je doet wat van nature bij je past. Als je weet wat je bijdraagt aan het grotere geheel.

 

It’s up to us biedt je inzichten, training en begeleiding om de effectieve versneller te worden vanuit wie je in wezen bent. Door:

  • het versterken van jouw persoonlijk leiderschap. Zo draag je bij aan het grotere geheel op een manier die je energie geeft, die je van nature goed af gaat en die impact heeft.

  • het zichtbaar maken van jouw kwaliteiten als effectieve versneller in je persoonlijk profiel

  • het leren communiceren om individuele mensen intrinsiek mee te krijgen om onderdeel van de oplossing te worden

 

Aanreiken

Zo effectief als je als mens ook bent: sommige kennis en vaardigheden zijn voorwaardelijk om werkelijk effectief te zijn. 

 

partners

Samen met onze partners ontwikkelen we initiatieven die communityleden helpen goed beslagen ten ijs te komen. Zoals kennis over bestuurdersaansprakelijkheid of inzicht in wet- en regelgeving.

Delen

Communityleden delen hun talenten, netwerk en hun resultaten. Ze staan op elkaars schouders.

Zij ontmoeten elkaar o.a. op live- en virtuele events en zij zoeken elkaar actief op. Vanuit de community delen wij regelmatig inspirerende voorbeelden van communityleden in hun rol als versneller.

Leden van de community

Samen doen

Samenwerken

Werken samen aan een zeer urgent doel: zij steunen en elkaar en leren van elkaar.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap

Versterken hun persoonlijk leiderschap waarmee ze anderen in beweging zetten.

Paardenbloem

Toekomstbestendiger

Werken aan hun toekomstbestendigheid als toezichthouder, commissaris of boardroomadviseur

community

Onderdeel worden van de community

Ons doel is impact creëren. Om daarin effectief te zijn laten we onze community stapsgewijs groeien.
 

Volg onze bedrijfspagina op LinkedIn. Wanneer er ruimte is voor nieuwe leden in de besloten LinkedIngroep, lees je dat op onze bedrijfspagina.

bottom of page