top of page
DSC_2932lores.jpg

Versterk je spark

Ontwikkeling en versterking van jouw spark en de spark van je stakeholders.

Sparks* in ontwikkeling

Merk je dat het in beweging krijgen van collega's in de boardroom vooral energie kost? Je bent wellicht vooral weerstand aan het overwinnen, of je zet je overtuigingskracht in. 

 

Hoe mooi zou het zijn als mensen intrinsiek in beweging komen.

 

De ingang daarvoor is het verlangen dat mensen hebben om bij te dragen aan het grotere geheel. Om dat verlangen te herkennen heb je met andere ogen te kijken en andere oren te luisteren. Want er is veel meer te zien en te horen in contact met anderen. In plaats van tegenkracht te geven gaat het over snappen wat er ín iemand speelt. Zo herken en erken je de ander in dat wat essentieel voor hem is. Daarmee maak je hem sneller onderdeel van de oplossing en dus van de versnelling.

Om dat te bereiken versterkt It's up to us je spark, jouw persoonlijk leiderschap.

 

Het programma hiervoor is in ontwikkeling.

Persoonlijk leiderschap

Je spark is er volledig, op zijn sterkst, als je leeft en werkt vanuit je zijnsintentie.*

 

Je zijnsintentie is dat wat je uniek bijdraagt ten gunste van jezelf en van anderen. Een diep, ingebakken verlangen zet je aan om deze bijdrage te leveren. Zo ben je onderdeel van de versnelling.

Als je helemaal in lijn leeft en werkt met je zijnsintentie dan is je spark van buiten zichtbaar: je straalt, anderen ervaren charisma. Dan gaan dingen als vanzelf. Dan komen er kansen op je pad om te doen wat bij je past. Je ervaart daarbij een innerlijk vertrouwen en je hebt de moed om op te staan en om te blijven staan als anderen gaan zitten.

 

Dat wat jouw spark geeft, jouw zijnsintentie, is een essentieel onderdeel van je persoonlijk leiderschap. Het is het belangrijkste wat je inzet in je rol als effectieve versneller.

Met als resultaat: je brengt je boodschap, vanuit je hart, in verbinding met je collega's in de board.

*Zijnsintentie is ontwikkeld door Helma Lieberwerth. Het is een baanbrekende en buitengewoon positieve kijk op wie je in wezen bent.

bottom of page