top of page
stamens-6472927_1280.jpg

Onze visie

Mensen zetten iets in beweging: vanuit wie jij bent heb je impact. 

Vanuit wie we zijn hebben we impact

Steeds meer mensen ervaren onrust en zien dat het anders moet: dat de tijd van niets doen voorbij is. Ze willen bijdragen om van de wereld een mooiere plek te maken. Zij ervaren onrust en willen er werk van maken.

 

Opstaan om een ander geluid te laten horen, blijven staan als het spannend wordt, mensen zelfverzekerd meenemen in dat wat er moet gebeuren in de transitie. Dat vraagt om innerlijk vertrouwen en vastberadenheid.

 

Om in de buitenwereld versnelling te krijgen zet It's up to us een stap naar binnen: vanuit wie we zijn hebben we impact.

 

De spark* vormt daarvoor onze basis.


De spark*

Een spark is een vonk die van binnenuit komt en je tot handelen aanzet. Om dat te doen wat voor jou essentieel is, waar je hart van gaat kloppen.

Hoe sterker jouw spark, hoe groter je impact.

 

En met jouw spark, zet je ook sparks van anderen aan. Zo laten we een vuur ontbranden, hebben we samen meer impact.


Mensen zetten iets in beweging
 

De community It’s up to us helpt betrokken bestuurders, (aspirant) toezichthouders, commissarissen en boardroomadviseurs om zich te ontwikkelen tot effectieve versnellers van de duurzaamheidstransitie.

 

Primair over de lijn van persoonlijk leiderschap, want alleen mensen zetten en houden iets in beweging. Verstevigd met kennis om beslagen ten ijs te komen op onderwerpen die de versnelling in de transitie in de weg lijken te staan.

bottom of page