top of page
DSC_2914lores.jpg

Light up the fire

Met de aanwezige talenten in de community bouwen we aan het vuur en daarmee onze impact. 

Light up the fire

De It's up to us-communityleden zijn stuk voor stuk ervaren mensen met waardevolle kennis. Daarmee kunnen we elkaar versterken in onze rol als versneller. Én, door elkaar regelmatig actief te zien en te spreken, steken we het vuurtje samen nog eens extra aan.

 

Zeker zes keer per jaar staat een communitylid op om zijn of haar collega's mee te nemen in een waardevolle sessie.

Gepland

Zomerevent.jpg

LIVE-Zomerevent

Op maandag 15 juli a.s. organiseren we een zomerevent bij Deloitte in Amsterdam, waar communitylid Stefanie Citroen, director sustainability is. Communityleden kunnen zich aanmelden bij jacoby@itsuptous.nl.

Eerdere activiteiten

Foto scherm_edited.jpg

Co-creëer de ESG boardroom Power Questions

Communitylid Tanja Wieringa organiseerde op 27 mei 2024 een sessie om de dialoog over de ESG-transitie te versnellen en een strategie in actie om te zetten. Met welke vragen maak je de meeste impact in de boardroom? 

Foto van sessie met Frederique in april 2024.jpeg

Omarm de jeuk

Frederique Kamps, It's up to us-communitylid, nam ons op 24 april jl. mee in de wondere wereld van transformatie en ‘jeukwoorden’ om zo een kapstok te geven voor die toetsings- en hulpvragen.

20240205_203045.jpg

Sparks on fire

Op 5 februari 2024 hebben we samen met een grote groep communityleden het lonkend perspectief van It's up to us aangescherpt. Een mooie gelegenheid om elkaar ook beter te leren kennen. Lees meer.

bottom of page