top of page
20240205_203045.jpg

Sparks on fire

We hebben de sparks tot een  vuurtje aangewakkerd, we hebben elkaar beter leren kennen en  hebben ons lonkend perspectief verder tot leven gebracht.

we bouwen nu samen aan de community
Sparks on fire

We zijn een community of action met een lonkend perspectief dat we samen waar kunnen maken. We willen een kritieke massa van collega-toezichthouders en bestuurders in boardrooms in beweging krijgen om intrinsiek onderdeel van de oplossing te zijn.

Een jaar lang hebben Jacoby Mensinga en Ingrid Aarsman gebouwd aan It's up to us. Na het startevent op 21 november 2023 sloten meer dan 50 gecommitteerde versnellers zich bij de community aan. Tijd om kennis met elkaar te maken en om samen verder te gaan bouwen aan het lonkend perspectief dat we met de community hebben. 

 

Op maandagavond 5 februari jl. ontmoetten we elkaar in Amsterdam. We scherpten te waarden van de community aan met meer actiegerichtheid, we kregen meer beeld bij de invloed die we in de bestuurskamer kunnen hebben en wat we willen bereiken kwam tot leven.

 

We bouwen nu echt samen aan de community! Het leidde tot enthousiasme en concrete ideeën om elkaar te kunnen vinden. Dat smaakt naar meer!

Het kernteam van It's up to us kijkt terug op een geslaagde avond en gaat, met de aangeboden hulp van enkele leden, de ideeën verder uitwerken. 

Eva Oosterlaken

Deze sessie organiseerden we met de hulp van Studio Futurall. Futurall is een social en experience design studio opgericht door Eva Oosterlaken en Finn Strivens. Zij zetten zich in voor het collectief ontwerpen van de toekomst. 

bottom of page