top of page
Jacoby en Ingrid in Vinkeveen

Wij zijn
Jacoby Mensinga & Ingrid Aarsman

Wij richten ons op mensen.

Duurzame verandering wordt alleen door mensen in gang gezet én gehouden. Gevoed door een vonk van binnen.

 

Wij geloven dat ieder mens van nature het verlangen heeft om bij te dragen aan het grotere geheel.

Je rol vervullen vanuit wie je in wezen bent is essentieel. Want blijven staan in een groep die gaat zitten vraagt moed, innerlijk vertrouwen en vastberadenheid.

Wij staan voor samen.

De wereldwijde problemen zijn zo groot dat we elkaar heel hard nodig hebben op ze op te lossen. Waar mensen zichzelf meenemen, maken zij samen een grootse impact. 

Ingrid Aarsman
Co-founder It's up to us

Bedrijven en organisaties kunnen werkelijk positieve impact hebben op de wereld mét gezonde financiële resultaten. In geloof in win-win.

 

De drijvende kracht achter deze organisaties zijn mensen: alleen zij zetten én houden iets in beweging. En dat doen ze het effectiefst als ze zichzelf meenemen. Als zij van nature hun unieke bijdrage leveren. 

Vanuit mijn expertise ‘persoonlijk leiderschap’ laat ik mensen tot hun recht komen. Zodat zij van nature en daarmee duurzaam van waarde zijn. Voor toekomstbestendige organisaties én een betere wereld.

In de afgelopen jaren begeleidde ik vele directeuren en toezichthouders. En vervulde ik een rol als transformatiemanager in organisaties waar de toekomstbestendigheid in het geding was.

 

Daarnaast ben ik co-auteur van het boek Zijnsintentie. Een baanbrekende en buitengewoon positieve kijk op wie je in wezen bent. 

Ik word ervaren als sensitief, analytisch, verbindend, empathisch, creatief, initiatiefrijk, daadkrachtig, organiserend en resultaatgericht.

 

 

Ingrid Aarsman
Jacoby Mensinga

Jacoby Mensinga
Co-founder It's up to us

Ieder mens heeft talenten en is van nature bereid om de ander te helpen. Daar geloof ik sterk in. Zo kunnen we met elkaar de wereld mooier maken.

 

Maar niet iedereen kent zijn talenten of kan zijn talenten duurzaam inzetten. Denk aan vluchtelingen. Ook vanuit mijn gevoel voor rechtvaardigheid kom ik in beweging voor al die mensen. Zodat deze talenten de wereld ten goede komen.

Ik heb oog voor anderen, zie wat er nodig is, neem het initiatief, verbind mensen met elkaar en haal mensen die buiten de groep vallen, binnenboord. 

Mijn drijfveren en talenten komen samen in mijn werk als trainer bij De Nederlandsche Bank, als toezichthouder op Stichting Vluchteling Studenten UAF, als eigenaar van Vrouw & Commissariaat, als coach in de Commissarissenopleiding van de NCD, als taalmaatje van Tofik en als initiatiefnemer van de Saendelftse zwerfafvalruimers. Dat is mijn bijdrage aan een mooiere wereld.  

Mensen vinden mij enthousiast, initiatiefrijk, een organisatietalent, daadkrachtig, humoristisch en communicatief.

Tom Verhoeve

Toeval of niet?

 

Soms komen zaken precies samen. Zo ook het startevent van It's up to us. Wat een prachtige beweging zijn Ingrid en Jacoby gestart. Een beweging waar ik me graag bij aansluit. Sterker nog, ik ga helpen om deze beweging uit te bouwen.

Ik ben Tom Verhoeve. In de kern ben ik facilitator. Of dat nu is als plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad of als sustainability lead bij ABN AMRO. Bij alles wat ik doe wil ik positieve impact realiseren. Mijn ruime ervaring met organisatievraagstukken, politieke besluitvorming, coaching, technologie, communicatie en de laatste jaren vooral met duurzaamheid zet ik graag in om de spark verder te brengen.

 

Juist vanuit de boardroom zijn we in staat om de toekomst mooier vorm te geven.

 

It's up to us!
 

Tom Verhoeve
bottom of page